Over mij, wijnimporteur Reggie Smith

Ik heb mijn hart verpand aan Portugal. Inmiddels kom ik 20 jaar in dat schitterende land en spreek de taal. Ik ben verzot op de puurheid van de Portugese keuken, de fantastische Portugese wijnen, de schoonheid van het land, de mensen en de zee. Surfen is één van mijn hobby's en Portugal, met zijn bijna duizend kilometers kust, is een waar surfparadijs. Ik bezoek Portugal een aantal keer per jaar en heb al heimwee zodra ik in het vliegtuig richting huis stap. 

Zo ontstond mijn wens om Portugal een beetje naar Nederland te halen. In 2004 begon ik met  het importeren van Vinho Verde, en daarna kwamen al snel meer wijnsoorten. Aanvankelijk verkocht ik vooral aan supermarkten maar nu importeer ik ook voor restaurants en de liefhebbers.. Ik heb gekozen voor klasse wijnen, van bijzondere, kleinschalige adega's en gerenomeerde wijnmakers waarvan de wijnen nergens anders verkrijgbaar zijn en waarbij natuur en het terroir floreren.

© 2017 - 2021 MariaGomes.nl | Bijzondere wijnen en de lekkerste vis uit blik, uit Portugal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel