Over mij, wijnimporteur Reggie Smith

"De persoon achter deze webshop ben ik Reggie Smith. Een Nederlander die zijn hart verpand heeft aan Portugal. Ik kom daar nu al weer 20 jaar, spreek de taal, en ben liever daar dan hier :) Ben verzot op de Portugese keuken, vooral het pure, de fantastische Portugese wijnen, de schoonheid van het land, de mensen en de zee. Honderden kilometers kust vol prachtige golven. Ik bezoek Portugal een aantal keer per jaar, heb er nog nooit een dag zelf gekookt, en heb zo op een heerlijke manier mijn Portugese smaak kunnen ontwikkelen.

Zo ontstond mijn wens om Portugal een beetje naar hier te halen. Ik begon in 2005 met het importeren van Vinho Verde, en daarna kwamen al snel meer wijnen. Waar ik eerst vooral aan supermarkten verkocht, ben ik nu meer voor de liefhebber gaan importeren. Ik heb gekozen voor enkele klasse wijnen die bij niemand anders verkrijgbaar zijn, alle door mijzelf zijn geselecteerd. Van de meest bijzondere, kleinschalige wijnhuizen. Top wijnmakers die steevast in de top van Portugal staan. Kleinschalige productie en heel veel natuur.

© 2017 - 2020 MariaGomes.nl | Bijzondere wijnen en de lekkerste vis uit blik, uit Portugal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel